Zafer Partisi Aydın İl Başkanlığı'na Tarık Akın Atandı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ tarafından Aydın İl Başkanlığı'na atanan Tarık Akın, 18 Ağustos 2024 tarihinde Olive Garden Restaurant'ta düzenlenen bir kahvaltı ve tanışma toplantısında partililerle bir araya geldi.

SİYASET Yayın: 18 Ağustos 2024 - Pazar - Güncelleme: 18.08.2024 13:34:00
Editör - Mehmet Emre Genc
Okuma Süresi: 2 dk.
410 okunma
Google News

Olive Garden Restaurant'ta gerçekleştirilen etkinliğe Nazilli, Germencik, Söke ve İncirliova ilçelerinden ilçe başkanları, yöneticiler ve Gençlik Kolları üyeleri katıldı. Toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Zafer Partisi Aydın İl Başkanı Tarık Akın, Aydın’ın kalkınmasına dair projelerinden ve ilçelerdeki genel sorunlara yönelik çözüm önerilerinden bahsetti.

"Zafer Partisi Aydın'da Tarık Akın Dönemi"

Zafer Partisi Aydın İl Başkanlığı'na atanmasının ardından ilk kez partililerle bir araya gelen Tarık Akın, açılış konuşmasında Atatürk ilke ve inkılaplarının önemine vurgu yaptı. Türk milletini, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda ve Cumhuriyet değerleri çerçevesinde temsil etmek için bir araya geldiklerini belirten Akın, Zafer Partisi’nin Türk milliyetçiliği temelinde siyaset yapmayı sürdüreceğini ifade etti.

Konuşmasında, "Atatürkçü Türk milliyetçilerinin, devletimizin ve milletimizin bütünlüğünü, hukukun üstünlüğünü ve temel hak ve özgürlüklerimizi Kuvayi Milliye ruhuyla savunarak koruyabilmemiz için bir araya gelmesini sağlayan Genel Başkanımız Sayın Ümit Özdağ ve değerli çalışma arkadaşlarına saygı ve selamlarımı sunuyorum," dedi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.