Yollarda Tehlike Saçan Fernas Şirketine Kim Dur Diyecek!

İyi Parti Köşk Başkanı Baş; Bir çok kazaya sebep olan ve yollarda tehlike saçan Fernas İnşaata kim dur diyecek?

GÜNDEM Yayın: 21 Ekim 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 21.10.2024 20:21:00
Editör - Şevket Gölük
Okuma Süresi: 59 sn.
161 okunma
Google News

İyi Parti Köşk İlçe Başkanı Yaşar Baş, Köşk ilçesi mahalle sakinlerinin de tepkisini alan, son aylarda bir çok kazaya sebep olan ve Köşk-Başçayır yolunda yaptıkları aşırı hızlardan dolayı kaza tehlikesine her an sebebiyet verebilecek olacak Fernas İnşaat A.Ş. şirketine ait kum kamyonları hakkında Köşk Yerel Haber'e basın açıklaması yaptı.

Baş, tarafımıza göndermiş olduğu basın açıklamasında; "Aydın-Denizli otoban yolunu yapan ve yol yapımında kullanılan kum taşıma işlerini de yapan FERNAS şirketine ait bu ağır tonajlı kamyonlarda T.C. Ulaştırma Bakanlığı ve T.C. Karayolları Genel Müdürlüğüne ait amblemler niçin bulunmaktadır? FERNAS İNŞAAT ŞİRKETİNİN  BU ARAÇLARI AYDIN İL JANDARMA ve AYDIN İL EMNİYET ekipleri durdurmasın diye mi bu amblemler kullanılıyor soruyorum köşk kaymakamlığına ve Aydın valiliğe bu giden canların vebalini nasıl ödeyeceksiniz." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.