Ünlü Oyuncu Hasan Yalnızoğlu 50 Yaşında Hayata Veda Etti.

Ünlü oyuncu ve dansçı Hasan Yalnızoğlu, 50 yaşında pankreas kanseri nedeniyle hayatını kaybetti. Bu üzücü haber, menajeri Tümay Özokur açıkladı, Acun Ilıcalı taziye mesajı yayınladı.

GÜNDEM Yayın: 15 Ekim 2024 - Salı - Güncelleme: 15.10.2024 23:48:00
Editör - Mehmet Emre Genc
Okuma Süresi: 41 sn.
60 okunma
Google News

Hasan Yalnızoğlu, 2007 yılında dansçı Tatiana Ruichiana ile evlenmiş, mutlu bir hayat sürmüştü. Sanatına olan tutkusuyla tanınan Yalnızoğlu, hem sahne performansları hem de sıcak kişiliğiyle izleyicilerin gönlünde yer etti.

Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Değerli arkadaşımız Hasan Yalnızoğlu'nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun,” ifadelerini kullandı.

Yalnızoğlu, "Survivor Ünlüler-Gönüllüler" yarışmasında gösterdiği performansla dikkat çekmiş, bu yarışmada ikinci olmuştu. 2015’te "Survivor All Star" yarışmasında ise Gönüllüler takımında mücadele ederek beşincilik elde etmişti.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.