TBMM Başkanı Kurtulmuş, Demokrasi Mücadelesine Sonuna Kadar Sahip Çıkacağız.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nin 2024-2025 Akademik Yılı açılışında önemli mesajlar verdi. FETÖ lideri Fethullah Gülen’in ABD'de öldüğünü açıkladı.

GÜNDEM Yayın: 22 Ekim 2024 - Salı - Güncelleme: 22.10.2024 00:27:00
Editör - Mehmet Emre Genc
Okuma Süresi: 2 dk.
115 okunma
Google News

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Aydın’da bir dizi programa katıldı. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen 2024-2025 Akademik Yılı açılış töreninde öğrenciler ve akademisyenlerle buluştu. Kurtulmuş, açılış töreninde Türkiye’nin demokrasi mücadelesine vurgu yaparken, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in ABD'de Öldü Haberini Aldım.

Etkinliklere, Aydın Valisi Yakup Canbolat, AK Parti milletvekilleri Mustafa Savaş, Seda Sarıbaş ve Ömer Özmen’in yanı sıra çok sayıda siyasi parti ve kurum temsilcileri katıldı.

“Türkiye’de Verilen Demokrasi Mücadelesine Sonuna Kadar Sahip Çıkacağız.”

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Aydın'da yoğun bir programa katıldı. Adnan Menderes Üniversitesi 2024-2025 Akademik Yılı Açılış Töreni'nde konuşan Kurtulmuş, şu sözleri sarf etti: "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir yazan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin başkanı olarak, Türkiye’de verilen demokrasi mücadelesine sonuna kadar sahip çıkacağız. Milletin sözünden başka hiçbir söze eyvallah etmeyeceğiz."

Programın sonunda, ADÜ Rektörü Bülent Kent, Kurtulmuş’a hediye takdim etti.

“FETÖ Elebaşı Gülen’in Öldüğü Haberini Aldım.”

Başkan Kurtulmuş, konuşmasının devamında çarpıcı bir açıklamada bulunarak, terör örgütü FETÖ'nün elebaşı Fethullah Gülen’in ABD’de öldüğünü öğrendiğini belirtti. "Bu dünyada adalet tecelli etseydi, ömür boyu hapiste kalacaktı" dedi. FETÖ’nün devleti ele geçirmeye çalıştığını ve bu uğurda 15 Temmuz'da 252 masum vatandaşın hayatına mal olduğunu hatırlatan Kurtulmuş, örgütün hain planlarına karşı kararlılıkla mücadele edeceklerini vurguladı.

Aydın Valiliği’nde minik öğrenciler, TBMM Başkanı Kurtulmuş’u çiçeklerle karşıladı. Kurtulmuş, ayrıca Aydın Ticaret Odası'nda düzenlenen sivil toplum buluşmasınada katıldı.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.