Muhtar Özlem Öz, Aydın’ın En Temiz Mahallesi Yedi Eylül!

Yedi Eylül Mahallesi Muhtarı Özlem Öz, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’ndaki bakım, onarımı, üstlenerek mahalleye örnek oldu. Düzenlenen programda, öğrenciler ve velilerin katılımıyla okul müdürü Yusuf Teker, Muhtar Özlem Öz’e teşekkür belgesi takdim etti.

GÜNDEM Yayın: 20 Ekim 2024 - Pazar - Güncelleme: 20.10.2024 19:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
69 okunma
Google News

“Yedi Eylül Mahallesi İçin Her Zaman Yanlarındayım”

Muhtar Özlem Öz ise, “Gençlerimizin daha temiz bir okulda, daha sağlıklı bir mahallede yaşamasını sağlamak için buradayız. Temizlik ve düzen bizim için çok önemli,” dedi. Bu kapsamda, okulun iç ve dış cephelerinin boyanması için gerekli malzemeleri sağladıklarını ifade eden Öz, mahalle sakinlerinin isteklerini karşılama konusunda kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

“Gençler İçin Daha Temiz Bir Gelecek”

Yusuf Teker, yaptığı konuşmada, “Aydın'ın en temiz mahallesi, Yedi Eylül Mahallesi ve en temiz okulu Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu için tertemiz bir çevre yaratmalıyız. Hedefimizi belirledik, kollarımızı sıvıyalım!” dedi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.