Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Aydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni Ziyaret Etti

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Sn. Ali KARAGÖZ ve İl Millî Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, öğrencilerle bir araya geldiler.

EĞİTİM Yayın: 26 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 26.04.2024 23:43:00
Editör - Mehmet Emre Genc
Okuma Süresi: 2 dk.
85 okunma
Google News

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Sn. Ali KARAGÖZ ve İl Millî Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Aydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek okulun eğitim-öğretim faaliyetlerini yerinde gözlemledi. Ziyaretleri sırasında, okulun atölye ve sınıflarını gezen yetkililer, öğrencilerin mesleki becerilerini geliştirmek için kullanılan teknolojik imkanları yakından incelediler. Öğrencilerle samimi bir şekilde sohbet eden genel müdür ve müdür, öğrencilerin eğitimden aldıkları memnuniyeti ve gelecekleriyle ilgili hayallerini dinlediler.

Okulun kültürel etkinliklerine de katılan genel müdür ve müdür, öğrencilerin gösterdiği performansı takdirle izlediler. Halk oyunları ve şiir dinletileriyle renklenen etkinlikler, öğrencilerin sanatsal yönlerini ortaya koymalarına olanak sağladı. Ayrıca, öğretmenlerle yapılan sohbetlerde, eğitim sisteminin güçlendirilmesi ve öğrencilerin nitelikli bir şekilde yetiştirilmesi konuları üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Öğretmenler, genel müdür ve müdürün ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, desteklerinin devamını dilediler.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.