İyi Parti Aydın Gençlik Kolları Başkanı Emre Baş Oldu.

İyi Parti Genel Merkezince Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı daha önce Köşk İlçe Gençlik Başkanlığı yapan Emre Baş oldu.

SİYASET Yayın: 18 Ekim 2024 - Cuma - Güncelleme: 18.10.2024 22:49:00
Editör - Şevket Gölük
Okuma Süresi: 2 dk.
136 okunma
Google News

Emre Baş, bugün Ankara'da bulunan İyi Parti Genel Merkezine giderek görev yazısını İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kültür Sanat, Gençlik Kolları Genel Başkanı olan Mehmet Aslan'dan aldı. Aslan görev atama yazısını takdimi sonrası; "Gençlik politikaları çalışmalarına vereceğiniz desteğe olan inancımızla yeni görevinizin hayırlı olmasını temenni eder, başarılar dilerim." dedi.

Emre Baş, görev belgesini aldıktan sonra İyi Parti Genel Başkanı Müsavet Dervişoğlu'nuda ziyaret ederek teşekkür etti ve Aydın İl Gençlik Kolları olarak yeni dönemde yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Emre Baş'ın Genel Merkez ziyaretinde İyi Parti Aydın Gençlik Kolları yönetiminden Oğulcan Aydın ve Mustafa Karışan eşlik etti.

Görev belgesini alan Baş, tarafımıza şu açıklamayı yapti; "Ben bir Türk genci ve Atatürk'ün evladı olarak Atatürk'ün izinde, genel başkanımızın yolunda var gücümüzle çalışacağız. Heyecanımız yüksek enerjimiz fazla gençliğimiz var. Aydın ve 17 ilçemizde  yılmadan yorulmadan ülke genelinde çok çalışacağız. Şimdi ülkemiz için iyiler ve cesurlar olarak tüm gücümüzle hiç durmadan hiç yorulmadan çok çalışma zamanıdır. Cenab-ı hak  çıktığımız bu yolda yar ve yardımcı olsun." ifadelerini kullandı.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.