Hakan Özcan, YKS'de Türkiye Geneli İlk 20 Bine Giren Gençleri Tebrik Etti.

Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Hakan Özcan, 2024 YKS ilçemizin gençlerinin başarısını büyük bir coşkuyla kutladı. Müdür Özcan, Atatürk’ün "Bütün ümidim gençliktedir" sözünün, gençlerin bu başarılarıyla bir kez daha anlam bulduğunu ifade etti.

EĞİTİM Yayın: 18 Ağustos 2024 - Pazar - Güncelleme: 18.08.2024 00:38:00
Editör - Mehmet Emre Genc
Okuma Süresi: 3 dk.
195 okunma
Google News

2024 YKS sonuçlarına göre, Türkiye genelinde sınavlara giren milyonlarca aday arasından, Efeler ilçesi öğrencilerinin üstün başarıları dikkat çekiyor. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Hakan Özcan, açıklanan sonuçlar üzerine yaptığı konuşmada, öğrencilerin azim ve kararlılıkla zorlu süreci geride bırakarak hayallerine bir adım daha yaklaştığını vurguladı.

Hakan Özcan'dan Efeler’in Büyük Başarısı "Atatürk’ün, Bütün Ümidim Gençliktedir!"

Özcan, konuşmasında şunları dile getirdi: “2024 yılı YKS istatistiklerine göre; ülkemiz genelinde TYT'de 3 milyon 120 bin 870 adaydan, 2 milyon 819 bin 362 aday, AYT'de 2 milyon 19 bin 699 adaydan 1 milyon 776 bin 496 aday ve Yabancı Dil Testine (YDT) giren 233 bin 384 adaydan 171 bin 90 öğrenci sınavlarda ter dökmüştür. Sizler, üstün gayretleriniz, sarsılmaz azminiz ve tükenmeyen enerjinizle bu zorlu süreci başarıyla tamamladınız. Karşınıza çıkan engelleri birer birer aştınız ve en sonunda hayallerinize bir adım daha yaklaştınız.”

Efeler’in öğrencilerinin ülkemizin en değerli üniversitelerine ve en seçkin bölümlerine yerleştiğini belirten Özcan, bu başarıların sadece öğrencilerin değil, ailelerinin, öğretmenlerinin ve tüm ilçenin gurur kaynağı olduğunu söyledi. Özcan, “Bu başarı, Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyetin sağlam temeller üzerine kurulduğunun da bir göstergesidir. Eğitim, bilimin ışığında aydınlanmanın yoludur ve sizler bu yolda ilerleyerek sadece kendiniz için değil, ülkemiz için de büyük bir adım attınız,” diye ekledi.

Konuşmasının sonunda, süreçte emeği geçen tüm öğretmenlere, ailelere ve Sn.Valimiz Yakup CANBOLAT’a, Efeler Kaymakamımız Sn. İlker ARIKAN’a ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Süleyman EKİCİ’ye teşekkür ederiz. Özcan, öğrencilere olan inancını ve gururunu bir kez daha dile getirdi: “Sizlerle gurur duyuyoruz, yolunuz açık, başarılarınız katlanarak devam etsin!”

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.