Dünya Mutfağı / Restoran

Best KORNET Dondurma

Best KORNET Dondurma
Google News

Best KORNET Dondurma, kahvaltılık, şerbetli tatlı, sütlü tatlı, pasta ve meyveli çeşitleri ile her zevke hitap eden bir dondurma dükkanıdır.

Kahvaltılık çeşitlerimiz arasında sütlü simit, çıtır simit, yağlı simit, peynirli poğaça, kaşarlı poğaça, zeytinli kaşarlı poğaça, sucuklu kaşarlı poğaça, üsküdar krem peynirli üsküdar, kıymalı börek, peynirli börek, patatesli börek ve lüks karışık pizza yer almaktadır.

Şerbetli tatlı çeşitlerimiz arasında kaymaklı ekmek kadayıfı, tulumba tatlısı, cevizli baklava, fıstıklı baklava, kalburabastı, lor tatlısı, kabak tatlısı, tel kadayıf, basma kadayıf ve saray burma yer almaktadır.

Sütlü tatlı çeşitlerimiz arasında profiterol, spangile, kokteyl, kazan dibi, kraliçe, tahinli cevizli muhallebi, fırında sütlaç, magnolia ve ekler yer almaktadır.

Pasta çeşitlerimiz arasında çikolatalı muzlu, çikolatalı kestaneli, çilekli çikolatalı, Krokan çikolatalı, meyveli, Fran boğazlı profiterollü ve pastalar yer almaktadır.

Meyveli çeşitlerimiz arasında çilek, limon, vişne, ananas, karadut, böğürtlen, muz, kavun, sade, kakao, antep fıstığı, krem karamel, kokteyl, bal, badem, Tinder, tahinli cevizli, üzümlü cevizli, Hindistan cevizli, kestane, mavi nescafe, Pralin ve damla sakızı yer almaktadır. Özel günlerinizde şeker hamurlu ve fotoğraflı yaş pasta yapılmaktadır.

Unutulmaz lezzetleri Best KORNET Dondurma’dan Tadına bakınız, Afiyet olsun!