Emre Lalecioğlu, Halk Güvensizlik İçinde Yaşıyor!

Aydın’da Zafer Partisi Gençlik Kolları Başkanı Emre Lalecioğlu, Uğur Mumcu Parkı önünde basın açıklaması yaptı. Lalecioğlu, Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı uyuşturucu kullanımı, artan suç oranları ve sığınmacı krizine dikkat çekti.

GÜNDEM Yayın: 07 Ekim 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 07.10.2024 01:25:00
Editör - Mehmet Emre Genc
Okuma Süresi: 56 sn.
159 okunma
Google News

Son yıllarda artan uyuşturucu kullanımı, suç oranları ve sığınmacı krizi, gençlerin hayatlarını tehdit eden unsurlar arasında yer alıyor. Lalecioğlu, “Gençlerimiz uyuşturucu belasının pençesinde hayatlarını kaybederken, suçlular sokaklarda serbest dolaşıyor. Suç geçmişi olan kişiler tekrar tekrar suç işliyor, halk güvensizlik içinde yaşıyor” dedi.

Caydırıcı cezaların uygulanmamasının adalet duygusunu sarstığını ifade eden Lalecioğlu, “Uyuşturucu tacirleri ve suçlular cezasız kalırken, halkın adalet beklentisi yok oluyor. Bu da Türkiye’nin sosyal yapısını tehdit ediyor” diye belirtti.

Ayrıca, Türkiye'nin 13.5 milyon sığınmacı ve kaçak göçmene ev sahipliği yaptığına dikkat çekerek, bu durumun milli güvenliği zayıflattığını ve sosyal dengesizlikler yarattığını vurguladı. Lalecioğlu, “Tüm bu sorunlara karşı mücadeleden vazgeçilmeyecek. Türkiye, Türklerindir ve bu ülkenin Ortadoğu'nun kaotik yapısına sürüklenmesine izin verilmeyecek” ifadelerini kullandı.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.