Efeler'de Muhtarlar Günü Unutulmadı.

Aydın’ın Efeler ilçesinde, Muhtarlar Günü dolayısıyla Aydın Valiliği önünde coşkulu bir tören düzenlendi. Tören, İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başladı. Kuyucular Mahalle Muhtarı Muzaffer Ergün, muhtarlık müessesesinin önemini vurguladı.

GÜNDEM Yayın: 19 Ekim 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 19.10.2024 23:34:00
Editör - Mehmet Emre Genc
Okuma Süresi: 2 dk.
51 okunma
Google News

19 Ekim Muhtarlar Günü, Aydın’da büyük bir coşkuyla kutlandı. Efeler ilçesinde Aydın Valiliği önünde gerçekleştirilen etkinlikte, saygı duruşunun ardından Kuyucular Mahalle Muhtarı Muzaffer Ergün bir konuşma yaptı. Ergün, muhtarların halk ile devlet arasında köprü vazifesi gördüğünü belirtti.

Etkinlik kapsamında, Efeler Belediyesi tarafından düzenlenen kahvaltıda Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin ve CHP Aydın milletvekilleri Evrim Karagöz ve Süleyman Bülbül ile muhtarlar bir araya geldi. Başkan Yetişkin, muhtarların önemine vurgu yaparak, onların yerel yönetimle halk arasındaki köprü görevini üstlendiğini belirtti.

Kuyucular Mahalle Muhtarı Muzaffer Ergün: “1829'dan bu yana demokrasimizin yapı taşı olan muhtarlarımız, halk ile devlet arasında köprü vazifesi görmektedir. Tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü'nü kutluyorum.” dedi.

“Bir Büyük Mahallede Bir Tek ibadet Yeri Yok”

Süleyman Bülbül, Fatih Mahallesi'nde ibadet yeri eksikliğine dikkat çekerek, Başkan Yetişkin’e hitaben: "Fatih Mahallesi’ni zenginleştirsek çok iyi olur, muhtarımız da çok istiyor. Söz veriyor musunuz başkanım?" dedi. Yetişkin ise “Gereken neyse yapılacaktır.” yanıtını verdi.

Başkan Yetişkin, yaptığı konuşmada: “Hep birlikte Efeler’i yarınlara bomba gibi taşıyacağız. Siz, halkımızın ilk dokunduğu insanlarsınız, beraber hareket etmeye devam edeceğiz.”

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.