Efeler'de Kendirlioğlu Bir Dönem Daha Yola Devam!

AK Parti Efeler İlçe Başkanı Oğuz Kendirlioğlu, 4. Olağan Kongre'de yeniden başkan seçilmesinin ardından, mazbatasını almak için Efeler İlçe Seçim Kurulu'na giderek Mazbatasını alarak göreve başladı.

GÜNDEM Yayın: 18 Ekim 2024 - Cuma - Güncelleme: 18.10.2024 22:22:00
Editör - Mehmet Emre Genc
Okuma Süresi: 38 sn.
81 okunma
Google News

AK Parti Efeler 4. Olağan Kongresi’nde tek aday olarak yeniden seçilen Oğuz Kendirlioğlu, yönetimiyle birlikte Efeler İlçe Seçim Kurulu'na giderek mazbatalarını aldı. Törene yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

“Efeler'de Oğuz Kendirlioğlu Bir Dönem Daha Yola Devam!”

Geçtiğimiz günlerde, Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda geniş katılımla gerçekleşti. Başkan Kendirlioğlu, mazbata töreninde yaptığı açıklamada kongrenin coşkulu geçtiğini belirterek, "AK Parti teşkilatları hâlâ diri ve partimize destek vermeye devam ediyor. Efeler’e, Aydın’a ve Türkiye’ye hizmet etmek için yeni yönetimimizle yola çıktık," dedi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.