Efeler’de Bilim ve Eğitim, Yeni Bir Dönem Başlıyor!

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde, Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Bilim Akademisi tarafından düzenlenen “Protokol Eğitimi” Kurum Müdürlerine Verildi. Hakan Özcan, konuşmacı Dr. Fatih Özkurt’a plaket takdim etti.

GÜNDEM Yayın: 24 Eylül 2024 - Salı - Güncelleme: 24.09.2024 21:30:00
Editör - Mehmet Emre Genc
Okuma Süresi: 58 sn.
164 okunma
Google News

Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Bilim Akademisi tarafından düzenlenen etkinlik, İstiklal Marşı’nın okunması ve Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Özcan'ın açılış konuşmasının ardından, konuşmacı Sayın Dr. Fatih Özkurt'un konuşmalarıyla devam etti.

Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Özcan, Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" çerçevesinde, erdemli, bilinçli ve değerlerine bağlı gençler yetiştirme hedefleri üzerinde duruldu. Efeler İlçe Bilim Akademisi, bu vizyon doğrultusunda, öğrencilerin küresel gelişmelere uyum sağlaması için çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam edeceğini belirtti.

Bugünkü akademik faaliyet, bu hedeflere ulaşmak için düzenlenmiş bir yenilenme sürecidir. Burada, gençlerimizi bilinçlendirmek ve eğitmek için önemli adımlar atılmaktadır. Bu süreçte desteğini bizden esirgemeyen il milli eğitim müdürümüz ve Fatih hocama özel teşekkürlerimi sunuyorum. Onların katkıları, bu projeyi daha da anlamlı kılmaktadır.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.