Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sanat Festivali 2024 Aydın’da Gerçekleştirildi.

Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Müzik ve Sanat Akademisi kapsamında düzenlenen Sanat Festivali 2024 etkinlikleri, vatandaşların ve protokol üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Etkinlik, Forum Aydın Alışveriş Merkezi’nde düzenlendi.

EĞİTİM Yayın: 09 Haziran 2024 - Pazar - Güncelleme: 09.06.2024 16:15:00
Editör - Mehmet Emre Genc
Okuma Süresi: 2 dk.
353 okunma
Google News

Festival, Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Özcan ve protokol üyelerinin katılımıyla düzenlenen sergi açılışı ile start aldı. Açılışta, Aydınlı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Serginin açılış kurdelesi kesildikten sonra, etkinlik kortej yürüyüşü ile devam etti. Vatandaşların da katılım sağladığı yürüyüşte, festivalin coşkusu sokaklara taşındı.

Konuşmalar ve Gösteriler

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Özcan'ın açılış konuşmasıyla devam eden programda, eğitim ve sanatın önemine vurgu yapıldı. Konuşmaların ardından, 14 okuldan gelen öğrenciler sahne aldı. Ortaokul ve lise öğrencilerinin yeteneklerini sergilediği programda, Aydın'ın Türk kültürünü yansıtan Efeler Halk Oyunu gösterisi büyük beğeni topladı. Müzik öğretmenleri topluluğu ve Müzik ve Sanat Akademisi halk oyunları gösterisi ile festivalin coşkusu zirveye ulaştı.

Yetenekler Sergilendi

Festival boyunca, ses yarışmasında dereceye giren öğrencilere plaket verildi. Ayrıca, tasarım atölyeleri ve taş boyama etkinlikleri gibi yaratıcı faaliyetler de katılımcılara sunuldu. Kitap yazarlarıyla buluşma gibi birçok etkinlik de festival kapsamında gerçekleştirildi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.