Dervişoğlu’ndan Erdoğan’ın Adaylığına Tepkisi!

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Aydın’da teşkilatla buluşarak Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nde incelemelerde bulundu. Erdoğan’ın yeniden adaylığıyla ilgili Dervişoğlu, anayasaya aykırı hareketlerin kabul edilemeyeceğini vurguladı.

GÜNDEM Yayın: 07 Ekim 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 07.10.2024 01:01:00
Editör - Mehmet Emre Genc
Okuma Süresi: 2 dk.
69 okunma
Google News

"Erdoğan Bir Daha Aday Olamaz"

Aydın ziyaretleri kapsamında pamuk hasadına katılan ve Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'ni gezen Müsavat Dervişoğlu, daha sonra Efeler’de partililerle buluştu. Nevzat Biçer Konferans Salonu'nda yaptığı konuşmada Dervişoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeniden aday olma tartışmalarına sert tepki gösterdi.

"Anayasanın Arkasından Dolaşamazlar"

Dervişoğlu, “Hiçbir siyasi lider, anayasanın arkasından dolaşarak Erdoğan’ın bir daha cumhurbaşkanı adayı olmasının yolunu açamaz. Anayasa ihlallerine karşı durmak, milletin hakkını savunmak bizim görevimizdir,” dedi. Türkiye'nin İYİ Parti kurulduğundan bu yana karşı karşıya kaldığı sorunların giderek büyüdüğünü belirten Dervişoğlu, Erdoğan’ın bir daha aday olamayacağını tekrar vurguladı.

İYİ Parti Lideri Aydın'da Destek Buldu

Toplantıya İYİ Parti Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Aydın Milletvekili Ömer Karakaş, İl Başkanı Ahmet Ertürk ve çok sayıda partili katıldı. Dervişoğlu, Aydın'da teşkilatın gösterdiği ilgi ve desteğin kendilerine güç verdiğini belirtti.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.