CHP Aydın İl Gençlik Kolları’nda Sosyal Kılıç Mazbatasını Aldı.

CHP Aydın İl Gençlik Kolları’nda görev değişimi gerçekleşti. Yeni İl Gençlik Kolları Başkanı Sosyal Kılıç, mazbatasını CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Sanatçı’dan teslim aldı.

GÜNDEM Yayın: 23 Ekim 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 23.10.2024 01:43:00
Editör - Mehmet Emre Genc
Okuma Süresi: 2 dk.
33 okunma
Google News

Törene CHP İzmir Gençlik Kolları Başkanı Ruhsar Selis Çelik, parti üyeleri ve yöneticiler katıldı. İl Başkanı Sanatçı, Kılıç’a çiçek takdim etti.

“Mustafa Dinç’ten Yeni Başkan Sosyal Kılıç’a Destek Mesajı”

Görevini devreden eski İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç; Kardeşimizle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını en yukarıda dalgalandırmak için mücadele ettik. Bundan sonra da bu bayrak devrinden sonra partimizi iktidara taşımak için aynı azimle çalışmaya devam edeceğiz. Yeni başkanımıza ve CHP ailesine hayırlı olsun.

Hikmet Sanatçı: "Gençlik Partimizin Ana Unsurudur"

CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Sanatçı ise yaptığı konuşmada; Mustafa kardeşimiz görevini yaş itibariyle devretti. Yeni İl Gençlik Kolları Başkanımız Sosyal Kılıç’ın da aynı kararlılıkla görevine devam edeceğine yürekten inanıyorum. Gençlik, yan değil ana unsurumuzdur. Her zaman gençlerin yanında olduğumu ve olmaya devam edeceğimi söylemek isterim. ifadeleri kullandı.

“Sosyal Kılıç’tan Birlik Mesajı, Gençlerle Birebir Temas Kuracağız”

Mazbatasını aldıktan sonra açıklama yapan Sosyal Kılıç, “Bu bayrağı en üst seviyeye taşıyacağımızdan kimsenin endişesi olmasın. Gençlerle birebir temas kuran bir yapımız olacak. Ana kademe, belediyeler ve ilçe yönetimleriyle uyum içinde çalışacağız.”

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.