Aydın'da Amatör Spor Haftası Kortej Yürüyüşü ile Başladı.

Amatör Spor Haftası etkinlikleri, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü önünde düzenlenen törenle start aldı.

GÜNDEM Yayın: 08 Ekim 2024 - Salı - Güncelleme: 08.10.2024 16:17:00
Editör - Mehmet Emre Genc
Okuma Süresi: 56 sn.
82 okunma
Google News

Program, Atatürk Spor Salonu önünden başlayarak Kent Meydanı’na uzanan kortej yürüyüşüyle sürdü. Yürüyüşte Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Özcan da yer aldı. Amatör Spor Haftası etkinlikleri, 11 Ekim’e kadar sürecek.

Cenap Fillikçioğlu, konuşmasında amatör sporun önemine vurgu yaptı. "Profesyonel sporculuğa geçişte köprü vazifesi olan amatör spor gönüllülük işidir. Gençlerimizin ve çocuklarımızın bugünkünden daha fazla sporla buluşmasını canı gönülden arzu ettiğimizi belirtmek istiyorum" dedi. Fillikçioğlu, ayrıca bakanlıklarının ‘Sporu tabana yayıyoruz’ sloganı doğrultusunda, Aydın'da devam eden sentetik futbol sahaları, yüzme havuzları ve gençlik merkezleri gibi tesis yatırımlarının spora katkı sağlamaya devam ettiğini ifade etti.

Amatör Spor Haftası’nın, spor camiasına ve gençlere hayırlı olmasını dileyen Fillikçioğlu, "Hedefimiz, tüm spor dallarıyla ilgilenen bir ülke olmaktır" diye ekledi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.