Aydın Valisi ve İl Jandarma Komutanı Personelle Bir Araya Geldi.

Aydın Valisi Yakup Canbolat ve İl Jandarma Komutanı Albay Ali Naci ALDEMİR, Ramazan ayının bereketini ve kardeşliğini yaşamak adına Aydın İl Jandarma Komutanlığı'nın düzenlediği iftar programında buluştu.

GÜNDEM Yayın: 30 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 30.03.2024 00:40:00
Editör - Mehmet Emre Genc
Okuma Süresi: 58 sn.
174 okunma
Google News

Ramazan ayı, Müslümanlar için birlik, beraberlik ve paylaşma duygularının en yoğun yaşandığı zamanlardan biridir. Aydın Valisi Yakup Canbolat ve Aydın İl Jandarma Komutanı Albay Ali Naci ALDEMİR de bu manevi atmosferi hissetmek ve toplumla bir araya gelmek için Aydın İl Jandarma Komutanlığı'nın düzenlediği iftar programına katıldılar.

İftar sofrasında bir araya gelen Vali Canbolat, Albay ALDEMİR ve jandarma personeli, birlikte oruçlarını açarak bereketli bir akşam geçirdiler. Bu özel anlar, sadece bir yemek masasında değil, aynı zamanda karşılıklı anlayış ve dayanışmanın en güzel örneklerinden birini oluşturdu.

Ramazan ayının ruhuna uygun olarak, iftar programında yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik vurgusu ön plandaydı. Vali Canbolat ve Albay ALDEMİR, birlikte geçirilen bu anların toplumda dayanışma ve yardımlaşma duygularını pekiştireceğine inandıklarını dile getirdiler.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.