Aydın Barosu'nun Yeni Başkanı Av. Utku Devrim Barış Arslan Oldu.

Aydın Barosu, 2024 yılı Olağan Genel Kurulu ve baro organ seçimlerini bu hafta sonu Aydın Adliyesi önünde düzenledi. Baro başkanlığı için dört adayın yarıştığı seçimde kazanan, Av. Utku Devrim Barış Arslan oldu.

GÜNDEM Yayın: 14 Ekim 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 14.10.2024 00:46:00
Editör - Mehmet Emre Genc
Okuma Süresi: 2 dk.
58 okunma
Google News

“Dört Aday Arasından Av. Utku Devrim Barış Arslan Seçildi.”

Baro başkanlığı için dört aday arasından gerçekleşen seçimde Av. Sezgin Çetin, Av. Kamil Kaya, Av. Cihan Şahin ve Av. Utku Devrim Barış Arslan yarıştı. Oylama sonucunda Av. Utku Devrim Barış Arslan, Aldığı oy sayısı 647 belirlenmiş olup, Aydın Barosu Başkanlığına Seçilmiştir. 

“Başkanlık Yaraşı 1.346 Üyenin Katılımıyla Gerçekleşti”

Katılanlar, CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül, Evrim Karakoz, Efeler Belediye Başkanı Av. Anıl Yetişkin, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Oğuz Kendirlioğlu ve AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten gibi önemli isimler de katıldı. Aydın Adliyesi önünde üyelere çeşitli ikramlar bulunuldu, Seçim 1.346 Üyenin Katılımıyla demokratik ve huzurlu bir ortamda tamamlandı. 

Av. Utku Devrim Barış Arslan, “Heyecanım Hiç Eksik Olmadı”

Başkan seçilen Av. Utku Devrim Barış Arslan, genel kurul sonrası yaptığı açıklamada, "Demokrasi şöleni niteliğinde geçen genel kurulumuz, Aydın ve 17 ilçemizden gelen tüm üyelerimize ve hukuk camiamıza hayırlı olsun. Adaylığımın açıklandığı ilk andan itibaren heyecanım hiç eksik olmadı. Bu güveni boşa çıkarmayacağım," dedi. 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.