ANKD ÖZEN’DEN, Sokaklarda Daha Az Görme Engelli Göreceğiz!

Aydın Altı Nokta Körler Derneği, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Körler Güvenlik Günü kapsamında Atatürk Kent Meydanı'nda farkındalık etkinliği düzenledi.

GÜNDEM Yayın: 15 Ekim 2024 - Salı - Güncelleme: 15.10.2024 21:47:00
Editör - Mehmet Emre Genc
Okuma Süresi: 42 sn.
47 okunma
Google News

“Erişilebilirlik Temel Bir İnsan Hakkıdır”

Bayram Özen, "Maalesef yaya yollarını işgal eden sürücüler ve erişim sorunları devam ediyor," dedi. Özen, engellilere yönelik fiziksel erişimin sağlanmasının temel bir insan hakkı olduğunu belirtti: "Hiç kimse Bizi bu yoldan Ayıramaz."

“Beyaz bastonlara ulaşım artık imkânsız”

Özen, Kasım ayından itibaren ortopedik malzemelere getirilecek KDV düzenlemesine dikkat çekerek, "Beyaz bastonlara ulaşmak daha da zorlaşacak. Bu, sokaklarda daha az görme engelli göreceğimiz anlamına geliyor," dedi.

“Çerçioğlu her konuda yanımızda”

Bayram Özen, Aydınlı hemşerilerine ve özellikle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na destekleri için teşekkür etti.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.