AK Parti’li Savaş’tan CHP’li Vekillere Sert Yanıt, İftira Siyasetinden Vazgeçin!

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, CHP'li milletvekillerinin Aydın'a yapılan yatırımlara ilişkin iddialarına sert tepki gösterdi. Savaş, CHP’li vekilleri iftira siyaseti yapmakla suçladı.

SİYASET Yayın: 30 Eylül 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 30.09.2024 22:21:00
Editör - Mehmet Emre Genc
Okuma Süresi: 2 dk.
102 okunma
Google News

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül ve Evrim Karakoz'un yaptığı açıklamaların ardından yazılı bir açıklama yaparak, sert eleştirilerde bulundu. CHP’li vekillerin, hükümetin Aydın’a yatırım yapmadığı yönündeki iddialarını "gerçeği yansıtmayan ve iftira siyaseti" olarak niteleyen Savaş, Aydın’a yapılan yatırımları sıraladı.

Savaş, “Cumhurbaşkanımızın ve bakanlarımızın Aydın’a yaptıkları ziyaretlerde, gerçekleştirdiğimiz açılışlar ve hizmete sunduğumuz eserler ortada. Barajlar, hastaneler, okullar, otoyollar gibi somut yatırımlarımıza rağmen, Aydın’a yatırım yapılmadığını söylemek, kabul edilemez bir iftiradır. CHP’li yetkililer, somut hizmetlerimize gözlerini kapatarak, gerçekleri çarpıtmaktadır” dedi.

AK Parti’nin 22 yıllık iktidarı boyunca Aydın’a 227 milyar TL tutarında yatırım yapıldığını belirten Savaş, CHP’li belediyenin 15 yıllık yerel yönetimi eleştirerek, “Aydın, Ege Bölgesi’nin incisi olmaktan çıkıp, geri kalmış bir il haline geldi. Büyükşehir Belediyesi'nin kötü yönetimi, şehri bir kaosa sürüklemiştir” ifadelerini kullandı.

Savaş ayrıca, Aydın yatırımlarını kapsayan 260 sayfalık “Aydın İcraatları Manifestosu”nu yayınladığını ve CHP’li vekillerin bunu dikkatlice okumalarını tavsiye ettiğini belirtti.

Son olarak CHP’li vekillere çağrıda bulunan Savaş, “İftira siyasetiyle milletin desteğini kazanamazsınız. Şehrimize kazandırdığımız eserler göz önündeyken, boş tartışmalarla vakit kaybetmeyin” dedi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.