ADÜ Kuşadası MYO’da İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Verildi.

ADÜ Kuşadası MYO personeli, Üniversitemizin İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi tarafından düzenlenen “Söndürme, Kurtarma ve Koruma” eğitimi aldı. Eğitimde, yangın söndürme tatbikatı da yapılarak personelin acil durumlara karşı hazırlığı güçlendirildi.

EĞİTİM Yayın: 24 Ağustos 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 24.08.2024 16:07:00
Editör - Mehmet Emre Genc
Okuma Süresi: 58 sn.
172 okunma
Google News

Adnan Menderes Üniversitesi Kuşadası Meslek Yüksekokulu'nda (ADÜ Kuşadası MYO) görev yapan akademik ve idari personel, 17 Temmuz 2024 tarihinde düzenlenen "Söndürme, Kurtarma ve Koruma" destek elemanları eğitimine katılım sağladı. Üniversitemizin İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi tarafından organize edilen bu eğitim, acil durumlarda görev alacak ekiplerin yetkinliklerini artırmayı hedefliyor.

Eğitim kapsamında ilk olarak katılımcılara teorik bilgiler sunuldu. Bu sunumda, yangın söndürme, arama kurtarma ve tahliye, koruma gibi konularda kapsamlı bilgilendirme yapıldı. Eğitimde yer alan personel, edindikleri teorik bilgileri pratiğe dökme fırsatı buldu. Özellikle yangın söndürme tatbikatı, katılımcıların acil durumlara hızlı ve etkili müdahale yeteneklerini geliştirdi.

ADÜ İşyeri Sağlığı ve Güvenliği Birimi tarafından organize edilen bu etkinlik, personelin olası acil durumlarda daha donanımlı ve hazırlıklı olmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirildi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.